About us

Why?

Verse bloemen zijn prachtig en horen zeker thuis in ieder interieur, maar helaas staan ze maar ongeveer een week. De dagen daarna zullen veel bloemen de kop al laten hangen en bruin verkleuren. Op het moment dat ze de prullenbak in verdwijnen, hoor ik je al denken: "maar nu is die tafel zo kaal.."

Naast het feit dat verse bloemen snel in de prullenbak verdwijnen doordat het verse natuurprodukten zijn, is ook nog eens een overschot aan bloemen ontstaan door de Corona-crisis. Bloemenveilingen kampen met veel overschot door de terugloop van de bloemenverkoop en daarom belanden veel verse bloemen in de prullenbak. Al met al, volgens ondernemer Renée van Bottenburg redenen genoeg om bloemen in een duurzaam jasje te steken! Wij gaan voor less flower waste is more: droogbloemen zijn tijdloos.

How to?

Wij vinden het erg belangrijk om duurzaam te werk te gaan. Daarom wordt onder andere gebruik gemaakt van biologisch kraftpapier voor het inpakken van de boeketten en hanteren wij een 'less flower waste policy', door alle droogbloemen die in het proces afbreken of over zijn te gebruiken in transparante fotolijstjes en glazen flesjes als decoratie.

This means what exactly?

Bij Flowever Amsterdam koop je handgemaakte boeketten van droogbloemen en andere decoraties, zoals droogbloemen in fotolijstjes en glazen flesjes. Flowever zorgt ervoor dat de droogbloemen even kleurrijk zijn als de verse bloemen die je gewend bent, alleen geeft ons boeket je jarenlang plezier! Bovendien bespaart een droogbloem boeket geld, water, afval én verzorging. Dankzij de droogboeketten ben je altijd voorzien van decoratie in huis en zijn verse bloemen een mooie extra aanvulling!

Who are we talking to?

Flowever richt zich niet alleen op particulieren, maar ook op bedrijven die graag overstappen naar een duurzame en stijlvolle manier van bloemdecoraties. Om bedrijven zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn levert Flowever op maat creaties door de boeketten af te stemmen op bijvoorbeeld de collectie die in de winkel hangt, de huisstijl van het restaurant of de sfeer die het hotel wil uitstralen. Tevens is het binnenkort mogelijk om een four seasons abonnement te nemen, zodat ieder seizoen kan worden genoten van andere kleuren en sferen. 

Ben je geïnteresseerd in het verkopen van Flowever Amsterdam droogboeketten in je winkel en ben je benieuwd naar onze B2B tarieven? Neem dan contact met ons op door een dm naar ons te sturen op Instagram (floweveramsterdam) of stuur een mailtje naar floweveramsterdam@gmail.com. 

Coming soon: also for rent!

Flowever wil graag droogbloem boeketten aanbieden voor iedereen en voor alle gelegenheden. Daarom is het ook mogelijk om binnenkort boeketten te huren voor een dag, denk aan een huwelijk of een ander evenement! Wil je meer weten over het huren van boeketten voor een dag, zoals de prijzen en andere voorwaarden? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar floweveramsterdam@gmail.com en laat ons weten voor welke gelegenheid je graag boeketten wilt huren en op welk telefoonnummer we je kunnen bereiken!

Face behind the brand 

Founder Flowever Amsterdam Renée van Bottenburg